flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Організація роботи Жовківського районного суду Львівської області на час карантину

26 квітня 2021, 10:55

З метою запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб, беручи до уваги Постанову Кабінету Міністрів України  від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», Жовківський районний суд Львівської області з 16 березня до 31 грудня 2020 року запроваджує особливий режим роботи.

 

КОПІЯ

Жовківський районний суд Львівської області

        

 Н А К А З

22.04.21                                                        м. Жовква                                             № 9

 

Про організацію роботи Жовківського  районного суду Львівської області на час карантину

 

  В зв’язку із перебуванням значної кількості працівників Жовківського районного суду Львівської області у тимчасовій непрацездатності, з метою запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб, беручи до уваги Постанову Кабінету Міністрів України  від 11 березня 2020 року №211 зі змінами  і доповненнями,     

 

 НАКАЗУЮ:

                1.Починаючи  з 23   квітня 2021 року і до минування потреби встановити наступний режим роботи Жовківського районного суду Львівської області, згідно якого :

  • Припинити проведення особистого прийому громадян керівництвом суду.
  • Прийом вхідної кореспонденції (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи тощо) здійснювати виключно з 10.00 год. до 11.00 год. та з 13.00 год. до 14.00 год.
  • Видачу копій рішень, виконавчих листів та інших документів проводити згідно поданих заяв виключно  з 13.00 год. до 14.00 год.
  1. Рекомендувати громадянам та іншим особам утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності ознак захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднене дихання, лихоманка тощо), або якщо вони (чи члени їхньої сім’ї) протягом останніх трьох тижнів повернулись з країн інфекційного ризику.
  2. Суддям та працівникам апарату суду при найменших ознаках  захворювання вжити заходів щодо самоізоляції, в телефонному режимі повідомити про свій стан здоров’я  відповідну установу охорони здоров’я та керівництво суду.
  3. Посилити профілактичну роботу з проведення поточних дезінфекційних заходів у приміщенні суду.
  4. Особливий режим роботи суду адаптовується і доповнюється відповідно до ситуації в країні та регіоні, а також може бути продовжений у разі потреби.
  5. В.о. керівника апарату Богонос І.М.:
    • Довести даний наказ до відома суддів, працівників апарату суду та служби судової охорони.
    • Забезпечити оприлюднення наказу шляхом публікації на офіційному сайті суду веб-порталу «Судова влада України», розміщення на інформаційних стендах у приміщенні суду;
    • Копію наказу скерувати в Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Львівській області для відома.

 

 

В.о. голови суду :                                         підпис                                    З.Л. Оприск